Το ανθρώπινο σώμα είναι μια "θαυμαστή κατασκευή", με ένα εκπληκτικό δίκτυο ιστών, μυών, αρτηριών, φλεβών και οργάνων που όλα κάνουν την δουλειά τους ώστε να λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει...


Μια στο τόσο όμως, ένα περίεργο περιστατικό σοκάρει την ιατρική κοινότητα συθέμελα, καθώς δεν υπάρχουν απαντήσεις για μερικά πράγματα - μια δυσάρεστη, αλλά...
αμείλικτη πραγματικότητα.

Υπήρξε ένα κορίτσι στην Ινδία λοιπόν που έβγαζε δάκρυα από αίμα και μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ιατρική εξήγηση ως προς το τι προκάλεσε αυτή την ανωμαλία.

Πρόσφατα, τα μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν μια νέα υπόθεση που αφορά ένα παιδί επτά ετών από την Ινδία, που ονομάζεται Kura Nitya, που βγάζει δάκρυα... πέτρας σαν κρύσταλλο.

Η ιατρική κοινότητα εκφράζει την αμηχανία της το περιστατικό αυτό, το οποίο πλήττει το παιδί από 12 μέχρι 25 φορές την ημέρα.

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχει κανένας πόνος που να συνδέεται με την πτώση αυτών των λίθων, οι οποίοι είναι παρόμοιοι με κρύσταλλο, τα μάτια της διογκώνονται αισθητά πριν τα δάκρυα ξεκινήσουν να τρέχουν στο πρόσωπό της.

Εκτός από αυτό το παράξενο συμβάν, το παιδί είναι απόλυτα υγιές και δεν παρουσιάζει καμία ένδειξη από κανενός είδους λοίμωξη στους οφθαλμούς ή άλλη ασθένεια.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από μία άλλη παρόμοια περίπτωση που εμφανίστηκε παλαιότερα στο Λίβανο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top